TUNCELİ / MERKEZ - Şehit Nurgül-Bayram Aladağ İlkokulu

Şehit Nurgül-Bayram Aladağ İlkokulu

Adres
ESENTEPE MAHALLESİ 404 SOKAK. ŞEHIT NURGÜL BAYRAM ALADAĞ İLKOKULU NO 1 MERKEZ / TUNCELİ
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını Çevresi ile iyi ve olumlu ilişki kuracak davranışları kazanmalarını Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini Çağın gerekli ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini Liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.30-12.00 13.00-14.40
Kaloriferli