TUNCELİ / MERKEZ - Şehit Nurgül-Bayram Aladağ İlkokulu

Ara

3. Sınıf Öğretmenimiz Aslı Nas ÇELİK'in "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında sınıfında yapmış olduğu etkinlikler ile öğrencilerimizin yerli malına olan ilgisi artmış ve farkındalık geliştirilmiştir.

Ara

4. Sınıf Öğretmenimiz Tuba DOĞAN, "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında sınıfında yapmış olduğu etkinlik ile öğrencilerimize yerli üretimin önemi hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Ara

İl Sağlık Müdürlüğü personeli Sayın Hasan TUNCAY tarafından okulumuz öğrencilerine "Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite" ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin farkındalık düzeyini arttıran ve olumlu karşılanan sunum için emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik.

Kas

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hakkı Aktaş ve beraberindeki sağlık ekibi tarafından 1. sınıf öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının sene-i devriyesinde okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programı kapsamında çeşitli etkinlik ve gösteriler düzenlenmiştir. Saygı ve Özlemle anıyoruz.

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin 100. yıl etkinlikleri

Ekm

Eğitim gönüllüsü hayırsever iş insanı Kadir POLAT ve eşi okulumuz öğrencilerine çeşitli yardımlarda bulundular.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında 27.10.2023 günü saat 10:00 da Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü personelince okulumuzda öğrenim görmekte olan 73 öğrenciye Polislik Mesleği Tanıtımı, Trafikte Uyulması Gereken Kurallar ve Güvenli İnternet konularında bilgilendirme yapılarak  çocuklar için Temel Güvenlik Kuralları hakkında broşür dağıtıldı. Bilgilendirme sonunda öğrencilere Türk Bayrağı, boyama kitabı, boya kalemi, balon, not defteri, kalem ve anahtarlık hediye edildi.

Ekm

İlimiz Tunceli Merkez Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından planlanan okul ziyaretleri kapsamında bölüm başkanları, okul rehberlik hizmetleri, özel eğitim hizmetleri vb. konularda istek ve ihtiyaçları yönelik bilgi edinmek amacıyla okulumuzu ziyaret edip okul müdürümüz Sayın Remzi ANCİL ile görüşme gerçekleştirdiler.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası şiirler ve etkinliklerimizle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

Sayın Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu 20 Eylül 2023 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri hediye etti.